Etni
Khan

Olen ainoa minä joka koskaan on

"Rakastan R&B  syvää rytmiä ja juurevuutta. Olen ylpeästi Faith Based  laulaja, joka kokee R&B  soivan ja sitä haluan jakaa muillekin."


"Mun keikoilla luvassa on voimakasta rytmiä ja lupa tanssia, vaikka väliajoin voi myös hiljentyä ja herkistellä. Mun missio on tuoda amerikkalaista gospel-tunnelmaa ja fiilistä Suomeen niin, että ihmiset uskaltavat iloita ja tanssia. Täällähän on totuttu olemaan aika vakavina ja melkein liikkumatta. Huumori ja nauraminen, elämän suola, kuuluvat yhtä lailla musiikkiin kuin kyyneleet ja hiljentyminen, kun sen aika on."


Etni Khan on vahvaääninen ja sielukas artisti, jonka musiikissa yhdistyy soulin ja r'n'b:n pehmeät saundit ja iskevä rytmiikka.  Juurevuus, aitous, huumori, rehellisyys, suoruus,  sekä inhimillinen puutteellisuus ovat kaikki osa Etnin musiikkia ja ne nousevat vahvasti esiin myös hänen esityksissään. 

Etnin juuret ovat Intiasta, hän on kasvanut suomalaiseksi, tuntee omaavansa espanjalaisen temperamentin, ja laulaessaan kokee juurevaa soulia sisällään. Hän on ylpeä siitä, että hänessä on ripaus sitä sun tätä. Omassa musiikissaan Etni ottaa vaikutteita monista tyylilajeista ja yhdistelee niitä mielensä ja tunteidensa mukaan. Suuremman yleisön tietoisuuteen Etni on tullut The Voice of Finland:ista tutuilla upeilla ja koskettavilla vedoillaan, joissa jokaisen laulun takana on aina tarina. 

Seuraavat keikat

To 16.5.2024 klo 22.30

G Livelab, Puutarhakatu 1, Tampere


Kirkon juhlien etkot järjestetään G Livelabilla torstai-iltana Suomi-gospelin ja soulin merkeissä.
Gospel-etkoklubilla Etnin mukana on myös Sami Saari ja Kristina Brask. 


Vapaa pääsy!
Järjestäjä: Kirkon juhlat


Lisätietoa: Musiikki - Kirkon juhlat

Lähetä tarjouspyyntö!

Tyyliä, voimaa ja aitoa läsnäoloa tilaisuuteesi!


Etni on tehnyt yhteistyötä monien eri kokoonpanojen, tahojen, artistien ja taiteilijoiden kanssa. Studiolaulajan sekä taustalaulajan rooli on Etnin musiikillisella uralla myös tuttua. Monipuolisella R&B:tä ja gospelia yhdistävällä ja upean valovoimaisella tulkintataidoillaan, positiivisuutta huokuva Etni ei ole jättänyt ketään kylmäksi.


Etni takaa huolella räätälöidyn kokonaisuuden juuri sinun tilaisuuteesi.

Etnin keikat myy Fuuga Events Oy.

 
 
 
 
unsplash