Mukaansatempaavaa jazzia ja hyvää seuraa - tervetuloa Harjujazziin 18.8.2024!

Kangasalan Lepokodilla järjestetään neljättä kertaa Harjujazz, jossa kuullaan monipuolinen kattaus jazzia eri kokoonpanoilta. Luvassa on jälleen mieleenpainuva jazz-ilta kolmen orkesterin voimin, jotka esittävät jazzia kukin omalla tyylillään.


Tapahtuma alkaa klo 15 yhdentoista soittajan ja kahden laulajan voimin, kun Roamin’ Street Band tuo esiin jazzin syntyhistorian ensimmäisiä kappaleita pelimannihengessä.

Klo 15:30 Lepokodin ulkolavalle nousee Swing Doctors, joka vie meidät swingin kultakauteen. Tämä taitava orkesteri tanssittaa ja viihdyttää kuulijoita svengaavilla rytmeillä ja häikäisevällä solistillaan Piia Kristiinalla.

Illan pääesiintyjä, paikallinen Timo Kahilainen ja hänen luotsaama kokoonpanonsa Just in Time, tarjoaa klo 16:30 nautittavaksi tuoreen albuminsa kappaleita. Englanninkielinen levy yhdistää vanhan tanssimusiikin, soul/funk-elementit ja rennon Yacht Rockin. Timo Kahilaisen rinnalla solisteina loistavat Suvi Karjula ja Gilbert Kuppusami.


Tapahtuman jälkeen voi osallistua kesäisiin lepojameihin, joissa kaikki halukkaat voivat jammailla yhdessä tuttujen klassikkobiisien tahdissa. Jameihin on vapaa pääsy klo 18-19.

Runsas sade siirtää tapahtuman Lepokodin sisätiloihin, jolloin ovelta ei enää pyydä lippuja. Osta siis liput ennakkoon ja varmista paikkasi neljännessä Harjujazzissa!

Tarjoiluista vastaa tuttuun tapaan Kangasalan Lepokodin ystävät ry, ja buffetpöydässä on tarjolla virkistäviä juomia sekä suolaista ja makeaa.

Tapahtuman järjestää Tamjazz ry yhteistyössä Fuuga Events Oy, Lepokoti-säätiön ja Lepokodin ystävät ry:n kanssa.