Fuuga Events Oy

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiinFuuga Eventsin perusäänenä on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, joka muodostuu niin fyysisestä ja psyykkisestä kuin sosiaalisesta ja kulttuurisestakin hyvinvoinnista. Lopputuloksena on harmoninen, kauniisti ja itsevarmasti soiva ihminen. 

Fuuga Kulttuurituotanto

Anna Toiva

Onko sinulla, yritykselläsi tai yhdistykselläsi mahtava idea, mutta ei resursseja toteuttaa sitä? 


Fuuga kulttuurituotannosta voi tilata tapahtuma- ja kulttuurituotannon projekteja, kuten yksityisten tilaisuuksien tai yleisötilaisuuksien kokonaisvaltaista projektihallintaa, luovaa suunnittelua, projektijohtamista, konseptointia, mediatuotantoja, näyttelyiden suunnittelua ja toteuttamista sekä markkinointia ja viestintää ja apurahahakemusten kirjoitus apua.


Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva projekti!

Fuuga Valmennus

Janne Toiva

0408322966

janne@fuugaevents.fi

Oikeasti yksilöllistä valmennusta.

Ahdistaako arki? Tekisikö mieli liikkua, mutta aloittaminen tuntuu vaikealta? Kokoajan kiire, eikä ehdi keskittyä hyvinvointia tukeviin valintoihin? Tarvitsetko kaveria pelaamaan sulkapalloa?


Fuuga valmennus tarjoaa yksilöllistä valmennusta, joka mahdollistaa sinun omien tavoitteidesi saavuttamisen ravintoon, liikuntaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.


Me ihmiset olemme kaikki erilaisia ja elämäntilanteet muuttuvat jatkuvasti.

Tehdään yhdessä sinun arkeesi ja arvoihisi sopiva suunnitelma, joka vie kokonaisvaltaisen

hyvinvointisi uudelle tasolle!


unsplash